Please prove you are human by selecting the Key.

HARMONIKE PLOHL
Martina Plohl S.P.
Lovrenc na Dravskem polju 81/a
2324 Lovrenc na Dravskem polju
Gsm: 051/425-128- Damjan

KAKO DO NAS?

 

Možnost 1) Po avtocesti smer Ljubljana-Maribor-Ptuj, na izhodu za Kidričevo zavijete iz avtoceste, v krožnem križišču( 3 izvoz- da se peljete levo), peljete naprej nato levo smer Kidričevo. Nato ravno skozi pod most do konca ceste kjer se pripeljete do križišča desno za smer Ptujska gora ,Majšperk. Ko pridete v Lovrenc na Dravskem polju, zavijete pred cerkvijo levo, nato drugi izhod desno( pred trgovina bas), nato ravno in cesta zavije levo, nato nadaljujete naprej in na levi strani smo mi (zunaj tabla)

GLEJ SMER MB.

Možnost 2) Izberite izvoz Slovenska Bistrica - Sever, ter nadaljujte vožnjo do Kidričevo. Nato ravno skozi pod most do konca ceste kjer se pripeljete do križišča desno za smer Ptujska gora ,Majšperk. Ko pridete v Lovrenc na Dravskem polju, zavijete pred cerkvijo levo, nato drugi izhod desno( pred trgovina bas), nato ravno in cesta zavije levo, nato nadaljujete naprej in na levi strani smo mi (zunaj tabla).

Maribor-Ptuj, na izhodu za Kidričevo zavijete iz avtoceste, v krožnem križišču( 3 izvoz- da se peljete levo), peljete naprej nato levo smer Kidričevo. Nato ravno skozi pod most do konca ceste kjer se pripeljete do križišča desno za smer Ptujska gora ,Majšperk. Ko pridete v Lovrenc na Dravskem polju, zavijete pred cerkvijo levo, nato drugi izhod desno( pred trgovina bas), nato ravno in cesta zavije levo, nato nadaljujete naprej in na levi strani smo mi (zunaj tabla).

Iz smeri Ormoža se peljete v smer Ptuja, ko pridete na Ptuj v prvem krožnem prometu zavijete v 3. izvozu dol. nadaljjete v naslednjo krožno križišče in zavijete v 1. izvozu dol, nadaljujete čez most, ko pridete do krožnega križišča v 2. izvozu zavijete dol in nadaljujete z vstopom na avtocesto za smer Maribor.

Takoj ko vstopite na avtocesto je nekaj sto metrov izhod Ptuj-Kidričevo in zavijete dol, nato v prvem križišču iztopite v 3. izvozu za pragersko-Kidričevo, peljete preko mosta v naslednje križišče in iztopite v 2. izvozu dol za smer Kidričevo, nato nekaj metrov levo zavijete za Kidričevo.Nato ravno skozi pod most do konca ceste kjer se pripeljete do križišča desno za smer Ptujska gora ,Majšperk. Ko pridete v Lovrenc na Dravskem polju, zavijete pred cerkvijo levo, nato drugi izhod desno( pred trgovina bas), nato ravno in cesta zavije levo, nato nadaljujete naprej in na levi strani smo mi (zunaj tabla).

Ko se peljete iz Rogaške Slatine se peljete smer Majšperk, nato Ptujska gora nato smer Ptuj. ko se peljete dol iz Ptujske Gore se pripeljete v Lovrenc na Dravskem polju. Ko pridete v Lovrenc na Dravskem polju, zavijete pred cerkvijo desno, nato drugi izhod desno( pred trgovina bas), nato ravno in cesta zavije levo, nato nadaljujete naprej in na levi strani smo mi (zunaj tabla).